Miten palveluun liittyminen tapahtuu?

GoByBike-palveluun liittyminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Pyöräetu saadaan työntekijöidenne käyttöön toiveidenne mukaan, jopa arkipäivässä.


1. Työnantaja liittyy GoByBike-palveluun

Ihan ensimmäiseksi työnantajan tulee liittyä GoByBike-palveluun. Tämä käy helposti nettisivujemme kautta ja käsittelemme palvelusopimukset arkipäivän kuluessa!

Täytä työnantajan tiedot käyttöönottosivulla, niin lähetämme sopimukset teille sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Kun olette täyttäneet työnantajan tiedot, teemme luottopäätöksen henkilöstönne työsuhdepyörien rahoittamisesta ja saatte sähköisesti allekirjoitettavaksi:

  • GoByBike palvelusopimuksen


2. Pyöräedun julkaiseminen työntekijöille

Saatte meiltä kaiken tarvittavan materiaalin ja ohjeet, jotta etu on helppo julkaista työntekijöillenne. Järjestämme myös avoimia työntekijöille suunnattuja infotilaisuuksia, joissa käymme läpi pyöräetua työntekijän näkökulmasta sekä GoByBike -työsuhdepyörän hankintaprosessin. 

Työnantajan pyöräetupolitiikka

Suosittelemme ehdottomasti, että työnantaja määrittää ehdot ja toimintaohjeet pyöräedun käyttöön liittyen. Nämä on hyvä koota työnantajan pyöräetupolitiikkaan. Saatte meiltä käyttöönoton yhteydessä valmiin pyöräetupolitiikan, jota voitte halutessanne hyödyntää. Tarjoamme myös veloituksetta pyöräetupolitiikan sähköisen allekirjoituspalvelun työntekijöillenne.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä