Miten palveluun liittyminen tapahtuu?

GoByBike-palveluun liittyminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Pyöräetu saadaan työntekijöidenne käyttöön toiveidenne mukaan, jopa arkipäivässä.

1. Työnantaja liittyy GoByBike-palveluun

Ihan ensimmäiseksi työnantajan tulee liittyä GoByBike-palveluun. Tämä käy helposti nettisivujemme kautta ja käsittelemme palvelusopimukset arkipäivän kuluessa!

Täytä työnantajan tiedot käyttöönottosivulla, niin lähetämme sopimukset teille sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Kun olette täyttäneet työnantajan tiedot, teemme luottopäätöksen henkilöstönne työsuhdepyörien rahoittamisesta ja tarkistamme nimenkirjoitusoikeutenne, jonka jälkeen lähetämme teille sähköisesti esitäyttöön sekä allekirjoitettavaksi GoByBike palvelusopimuksen

2. Pyöräedun julkaiseminen työntekijöille

Saatte meiltä kaiken tarvittavan materiaalin ja ohjeet, jotta etu on helppo julkaista työntekijöillenne. Mikäli tarkentavaa kysyttävää herää, niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme!

Työnantajan pyöräetupolitiikka

Suosittelemme ehdottomasti, että työnantaja määrittää ehdot ja toimintaohjeet pyöräedun käyttöön liittyen. Nämä on hyvä koota työnantajan pyöräetupolitiikkaan. Saatte meiltä käyttöönoton yhteydessä valmiin pyöräetupolitiikan, jota voitte halutessanne hyödyntää. Tarjoamme myös veloituksetta pyöräetupolitiikan sähköisen allekirjoituspalvelun työntekijöillenne.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä