GoByBike käyttöönotto ja julkaisu henkilöstölle

GoByBiken käyttöönotto on helppo ja nopea prosessi. Saat meiltä sopimusten yhteydessä valmiit materiaalit, joilla etu on helppo julkaista työntekijöillenne!


1. Sähköisen sopimuksen allekirjoittaminen

Ensimmäinen vaihe palveluun liittymisessä on sähköisen sopimuksen allekirjoittaminen. Kun olet lähettänyt meille työnantajan tiedot sopimusta varten, niin saat yleensä 1-2 arkipäivässä allekirjoitettavaksi sähköisen palvelusopimuksen.

Etkö ole vielä liittynyt palveluun?

Täytä työnantajan tiedot käyttöönottosivulla, niin lähetämme sopimukset teille sähköisesti allekirjoitettavaksi.


2. Pyöräetupolitiikan laatiminen

Lähetämme sinulle sopimusprosessin yhteydessä valmiiksi laaditun version työnantajan pyöräetupolitiikasta. Suosittelemme ehdottomasti pyöräetupolitiikan käyttöönottoa jo ennen pyöräedun julkaisua.


3. Pyöräetupolitiikan sähköinen allekirjoituspalvelu

Suosittelemme myös, että työntekijät allekirjoittavat pyöräetupolitiikan ennen työsuhdepyörän hankkimista. Näin työnantaja voi varmistua, että työntekijä on tutustunut ehtoihin ja ymmärtää esimerkiksi työsuhdepyörään liittyvät mahdolliset lunastusvelvoitteet.

Tarjoamme asiakkaillemme veloituksetta mahdollisuuden sähköisen allekirjoituspalvelun käyttämiseksi työntekijöiden pyöräetupolitiikkojen allekirjoitukseen. Saatte meiltä työntekijöillenne jaettavaksi kustomoidun linkin, jonka kautta työntekijänne pääsevät helposti allekirjoittamaan pyöräetupolitiikan sähköisesti. Näin kenenkään ei tarvitse printata ja skannata sopimuksia, ja allekirjoitettujen dokumenttien hallinnointi on helppoa. 

Pyöräetupolitiikan lukemisen voi myös suojata valitsemallanne salasanalla. Mikäli toivotte salasanasuojausta, niin lähettäkää pyöräetupolitiikkanne vastausviestinä toivomanne salasana, niin lisäämme sen tiedostolle.


4. Pyöräedusta tiedottaminen henkilöstölle

Saatte meiltä sähköpostilla valmiit materiaalit pyöräedun julkaisemiseksi henkilöstöllenne:

  • Ohjeistuksen pyöräedun käytöstä (PDF)
  • Esimerkki julkaisuviestistä (Word)

Teidän tulee vain päivittää yrityksenne kustomoitu pyöräetupolitiikan allekirjoituslinkki julkaisuviestiin.

Pyörän hankinta

Tarkemmat pyörän hankkimisen ohjeet löytyvät työntekijän toimintaohje-sivulta.


5. Adobe-tilin luominen

Nyt pyöräetu on työntekijöidenne käytössä!

Käyttöönoton viimeinen vaihe on Adobe-tilin luominen sähköpostiosoitteelle, joka on palvelusopimuksessa määritetty pyöräkohtaisten sopimusten allekirjoittajaksi. Mikäli et tiedä tätä osoitetta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakkaat@gobybike.fi, niin autamme mielellämme.

Adobe-tilin luominen kestää vain muutaman minuutin. Tilin avulla sopimusten hallinta ja pyörävuokrausten hyväksyntä sujuu erittäin helposti ja nopeasti, joten suosittelemme ehdottomasti tilin luomista!

Luo Adobe-tili

Katso ohjeet Adobe-tilin luomiseksi täältä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä