Mikä on pyöräetupolitiikka?

Pyöräetupolitiikka on työntekijän ja työnantajan välinen dokumentti, jossa määritellään edellytykset ja ehdot työsuhdepyöräetuun sekä työnantajakohtaiset käytännöt etuun liittyen. Pyöräetupolitiikassa on hyvä määritellä mm. työntekijän oikeus polkupyöräetuun, edun vaikutus palkkaan sekä toimintatavat työsuhteen muutostilanteissa. 
Suosittelemme ehdottomasti pyöräetupolitiikan laatimista ja käyttöönottoa, sillä se on työnantajalle helpoin tapa määritellä pyöräedun käyttämiseen liittyvät ehdot työntekijöilleen. Ilman pyöräetupolitiikkaa ehtoja ei ole kirjallisesti sovittu ja työnantaja on kiistatilanteessa lähtökohtaisesti alakynnessä.

Miten pyöräetupolitiikka laaditaan? 

Saatte meiltä palvelun käyttöönoton yhteydessä valmiin pyöräetupolitiikan, jonka avulla teidän on helppo ottaa palvelu käyttöön. Mikäli haluatte muokata pyöräetupolitiikan ehtoja, niin tämä onnistuu helposti asiakaspalvelumme avulla. Suosittelemme, että työntekijät velvoitetaan allekirjoittamaan pyöräetupolitiikka ennen työsuhdepyörän hankkimista. 

Sähköisellä allekirjoituksella hallinnointi on helppoa

GoByBike tarjoaa veloituksetta pyöräetupolitiikan sähköisen allekirjoituksen työntekijöillenne, mikä tekee hallinnoinnista teille helppoa.
Asetamme pyöräetupolitiikkanne sähköisesti allekirjoitettavaksi ja toimitamme teille linkin, jonka voitte jakaa työntekijöillenne haluamissanne kanavissa (esim. intra). Sähköisesti allekirjoitetuista pyöräetupolitiikoista saatte automaattisesti PDF-version sähköpostiinne. Mikäli haluatte hoitaa pyöräetupolitiikan allekirjoituksen itse, niin ilmoittaisitteko asiasta meille asiakkaat@gobybike.fi. 

Pyöräetupolitiikan sähköisen allekirjoituksen kautta pystymme puolestanne tarkistamaan, että työntekijänne on allekirjoittanut pyöräetupolitiikkanne ennen vuokrasopimuksen lähettämistä. Tarvittaessa muistutamme tästä työntekijää ja jäämme odottamaan pyöräetupolitiikan allekirjoitusta ennen kuin vuokrasopimus lähetetään.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä