Mikä on pyöräetupolitiikka?

Pyöräetupolitiikka on työntekijän ja työnantajan välinen dokumentti, jossa määritellään edellytykset ja ehdot työsuhdepyöräetuun sekä työnantajakohtaiset käytännöt etuuteen liittyen. Pyöräetupolitiikassa on hyvä määritellä mm. työntekijän oikeus polkupyöräetuun, edun vaikutus palkkaan sekä toimintatavat työsuhteen muutostilanteissa. 
Suosittelemme ehdottomasti pyöräetupolitiikan laatimista, sillä se on työnantajalle helpoin tapa määritellä pyöräedun käyttämiseen liittyvät ehdot työntekijöilleen. Ilman pyöräetupolitiikkaa ehtoja ei ole kirjallisesti sovittu ja työnantaja on kiistatilanteessa lähtökohtaisesti alakynnessä.

Miten pyöräetupolitiikka laaditaan? 

Saat meiltä esimerkkipohjan, jonka avulla teidän on helppo laatia oma pyöräetupolitiikka työntekijöillenne. Suosittelemme, että työntekijät velvoitetaan allekirjoittamaan pyöräetupolitiikka ennen työsuhdepyörän hankkimista. 

Sähköisellä allekirjoituksella hallinnointi on helppoa

GoByBike tarjoaa veloituksetta pyöräetupolitiikan sähköisen allekirjoituksen työntekijöillenne, mikä tekee hallinnoinnista teille helppoa.
Mikäli haluatte sähköiset allekirjoitukset kauttamme, niin lähettäkää valmis pyöräetupolitiikkanne meille sähköpostilla osoitteeseen asiakkaat@gobybike.fi. Asetamme pyöräetupolitiikkanne sähköisesti allekirjoitettavaksi ja palautamme teille linkin, jonka voitte jakaa työntekijöillenne haluamissanne kanavissa (esim. intra). Sähköisesti allekirjoitetuista pyöräetupolitiikoista saatte automaattisesti PDF-version sähköpostiinne.

Pyöräetupolitiikan sähköisen allekirjoituksen kautta pystymme puolestanne tarkistamaan, että työntekijänne on allekirjoittanut pyöräetupolitiikkanne ennen vuokrasopimuksen lähettämistä. Tarvittaessa muistutamme tästä työntekijää ja jäämme odottamaan pyöräetupolitiikan allekirjoitusta ennen kuin vuokrasopimus lähetetään.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä