Mitä vaihtoehtoja minulla on pyöräni kanssa työsuhteeni päättyessä tai vaihtaessani työpaikkaa vuokrakauden aikana?

Vuokrasopimuksen voi käsitellä muutamalla eri tavalla työsuhteen päättyessä:
  • Voit siirtää pyöräsi vuokrasopimuksesi uudelle työnantajallesi, mikäli heillä on pyöräetu käytösssä GoByBiken tai jonkin muun palveluntarjoajan kautta.
  • Voit siirtää pyöräsi sopimuksen toiselle käyttäjälle.
  • Voit lunastaa pyörän itsellesi.
  • Pyörän voi palauttaa GoByBikelle myytäväksi siinä tapauksessa, että palautus sopii työnantajallesi.

Kätevimmin voit ilmoittaa toiveesi vuokrasopimuksesi käsittelystä ilmoituslomakkeemme kautta. Teethän ilmoituksen viimeistään 2 - 4 viikkoa ennen työsuhteesi päättymistä.

Sopimuksen siirtäminen uudelle työnantajalle

Voit siirtää työsuhdepyörän sopimuksen jatkumaan uudelle työnantajallesi, jos olet sopinut siitä heidän kanssaan ja heillä on jo pyöräetu käytössä GoByBiken kautta tai he liittyvät palveluumme ennen vuokrakautesi päättymistä nykyisellä työnantajallasi. Sopimuksen voi siirtää myös toiselle palveluntarjoajalle. GoByBike hoitaa siirtoon liittyvät järjestelyt eikä siirroista koidu kuluja työntekijälle tai työnantajille.

Siirtoneuvotteluihin on hyvä varata 2 - 4 viikkoa aikaa eli ilmoitathan meille hyvissä ajoin, milloin työsuhteesi nykyisellä työnantajallasi päättyy, aloituspäiväsi sekä uuden työnantajasi tai heidän palveluntarjoajansa siinä tapauksessa, että heillä on pyöräetu käytössä jonkin toisen palveluntarjoajan kautta.

Pyörän siirtäminen toiselle käyttäjälle

Pyörä on myös mahdollista siirtää työkaverillesi, mikäli se sopii työnantajallesi. Tällöin sopimus siirtyy sellaisenaan ja uusi käyttäjä hyötyy jo maksamistasi kuukausivuokrista. Ilmoitathan meille tässä tapauksessa uuden käyttäjän nimen ja yhteystiedot sekä minkä kuukauden alusta haluaisitte siirron astuvan voimaan.

Pyörän lunastaminen

Tehtyäsi lunastusilmoituksen saat sähköpostitse lunastuslaskun. Pyörä siirtyy omistukseesi vuokrakauden päätyttyä maksettuasi lunastuslaskun kokonaisuudessaan.

Mikäli haluat maksaa lunastuslaskun useammassa erässä, voit hakea lunastussummalle rahoitusta Svean kautta. Svea tarjoaa asiakkaillemme kymmenen kuukautta (10 kk) korotonta maksuaikaa. Myös pidemmät osamaksusopimukset ovat mahdollisia heidän kauttaan. Tarkemmat ohjeet Svean rahoituksen hakemiseen löydät artikkelistamme Voinko lunastaa pyöräni osamaksulla?

Voit tiedustella lunastushintaasi asiakaspalvelustamme osoitteesta info@gobybike.fi.

Pyörän palauttaminen

Ilmoitathan meille viimeistään 2 - 4 viikkoa ennen työsuhteesi päättymistä, mikäli haluat palauttaa pyöräsi. Sovimme palautuksesta tarkemmin sinun ja työnantajasi kanssa ilmoituksen saatuamme.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä