Mitä työsuhdepyörälleni tapahtuu, jos vaihdan työpaikkaa tai vuokra-aika päättyy?

Kun olet vaihtamassa työpaikkaa, sinulla on kolme vaihtoehtoa valittavana:

  • Voit siirtää työsuhdepyörän uudelle työnantajalle, jos heillä on GoByBiken pyöräetu käytössä tai he haluavat ottaa sen käyttöön. 
  • Voit lunastaa pyörän itsellesi
  • Pyörän voi palauttaa GoByBikelle ainoastaan siinä tapauksessa, että palautus sopii työnantajallesi. Palautustapauksissa pyörän myynnistä koituvat kulut veloitetaan asiakkaalta.

Jos työsuhdepyöräsi vuokra-aika on päättymässä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa valittavana:

  • Voit lunastaa pyörän itsellesi
  • Voit palauttaa pyörän GoByBikelle

Ilmoita päätöksestäsi!

Päätöksestä on ilmoitettava GoByBikelle viimeistään kuukausi ennen vuokra-ajan päättymistä. Tee ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen info@gobybike.fi.


Työsuhdepyörän lunastaminen

Löydät lunastushinnan työsuhdepyöräsi vuokrasopimuksen liitteenä toimitetusta taulukosta. Voit myös aina pyytää tietoa lunastushinnasta asiakaspalvelustamme.

Saat sähköpostitse laskun pyörän lunastamiseksi ja maksamalla laskussa määritetyn summan GoByBiken tilille pyörän omistajuus siirtyy vuokra-ajan päätyttyä sinulle.

Etkö löydä lunastushintataulukkoa? Ei hätää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@gobybike.fi, niin toimitamme sen sinulle uudestaan.


Työsuhdepyörän palauttaminen

Jos haluat palauttaa polkupyörän vuokra-ajan päätyttyä, niin ilmoita siitä meille viimeistään kuukautta ennen vuokra-ajan päättymistä. Ilmoitamme sinulle paikan, johon polkupyörä tulee sopimuksen päättyessä palauttaa. On myös mahdollista, että pyörä noudetaan suoraan sinulta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä