Mitä vaihtoehtoja minulla on pyöräni kanssa työsuhteeni päättyessä tai vaihtaessani työpaikkaa vuokrakauden aikana?

Työsuhdepyörän vuokrasopimuksen kanssa voidaan toimia muutamalla eri tavalla työsuhteen päättyessä:

  • Voit siirtää pyöräsi vuokrasopimuksen uudelle työnantajallesi, jos heillä on pyöräetu käytössä GoByBiken tai jonkin muun palveluntarjoajan kautta ja he ottavat sopimuksesi vastaan.
  • Voit lunastaa pyörän itsellesi.
  • Voit siirtää pyöräsi työkaverisi käyttöön, jos se sopii työnantajallesi.
  • Pyörän voi palauttaa GoByBikelle myytäväksi siinä tapauksessa, että palautus sopii työnantajallesi.

Kätevimmin voit ilmoittaa toiveesi vuokrasopimuksesi käsittelystä ilmoituslomakkeemme kautta. Teethän ilmoituksen viimeistään 2 - 4 viikkoa ennen työsuhteesi päättymistä, jotta sopimuksesi ehditään käsittelemään ajoissa.

Sopimuksen siirtäminen uudelle työnantajalle

Voit siirtää työsuhdepyörän sopimuksen jatkumaan uudelle työnantajallesi, jos olet sopinut siitä heidän kanssaan ja heillä on jo pyöräetu käytössä GoByBiken kautta tai he liittyvät palveluumme ennen kuin työsuhteesi päättyy nykyisellä työnantajallasi.

Sopimuksen voi siirtää myös toiselle palveluntarjoajalle. GoByBike hoitaa siirtoon liittyvät järjestelyt eikä siirroista koidu kuluja työntekijälle tai työnantajille.

Siirtoneuvotteluihin on hyvä varata 2 - 4 viikkoa aikaa eli ilmoitathan tiedot siirtoa varten hyvissä ajoin.

Pyörän siirtäminen toiselle käyttäjälle

Pyörän voi myös myös siirtää käyttöön työkaverillesi, jos se sopii työnantajallesi. Uusi käyttäjä hyötyy jo maksamistasi kuukausivuokrista.

Ilmoita meille uudesta käyttäjästä seuraavat tiedot:

  • Uuden käyttäjän nimi
  • Yhteystiedot (sähköposti+puhelinnumero)
  • Kuukausi, josta lähtien haluatte siirron astuvan voimaa

Pyörän lunastaminen

Tehtyäsi lunastusilmoituksen saat sähköpostitse lunastuslaskun. Pyörä siirtyy omistukseesi vuokrakauden päätyttyä maksettuasi lunastuslaskun kokonaisuudessaan.

Jos haluat maksaa lunastuslaskun useammassa erässä, voit hakea lunastussummalle rahoitusta Svean kautta. Tarkemmat ohjeet Svean rahoituksen hakemiseen löydät artikkelistamme Voinko lunastaa pyöräni osamaksulla?

Voit tiedustella lunastushintaasi asiakaspalvelustamme osoitteesta info@gobybike.fi.

Pyörän palauttaminen

Ilmoitathan meille viimeistään 2 - 4 viikkoa ennen työsuhteesi päättymistä, jos haluat palauttaa pyöräsi. Sovimme palautuksesta tarkemmin sinun ja työnantajasi kanssa.

Palautuskulut

Laskutamme työnantajaltasi pyörän arvioidun myyntitappion ja toteutuneet toimituskulut. Ilmoitamme sinulle arvioidut kulut etukäteen, kun neuvottelemme palautuksesta kanssanne.

Jos palautat pyörän työsuhteesi viimeisen kuukauden jälkeen, työnantajasi voi periä sinulta heille koituneet kuukausittaiset kulut palautuskuukauteen saakka.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä