Miten hankin työsuhdepyörän?

GoByBike työsuhdepyöräksi voit hankkia minkä tahansa pyörän mistä tahansa liikkeestä. Aino ehto on, että myyjän tulee laskuttaa pyörä varusteineen GoByBikelta.


1. Tarkista oikeus pyöräetuun ja allekirjoita työnantajasi pyöräetupolitiikka

Varmista esimieheltäsi tai työpaikkasi GoByBike yhteyshenkilöltä, että olet oikeutettu pyöräetuun. Tutustu työnantajasi pyöräetupolitiikkaan ja tarvittaessa allekirjoita se.

Suurin osa työnantajista vaatii pyöräetupolitiikan allekirjoittamisen ennen pyörän hankintaa.


2. Rekisteröidy työsuhdepyöräilijäksi

Rekisteröidy GoByBike työsuhdepyöräilijäksi. Saat sähköpostiisi tilauskoodin, jonka avulla saat työsuhdepyöräsi tilattua.

Rekisteröidy GoByBike työsuhdepyöräilijäksi tästä.


3. Pyörän ja varusteiden valinta

Polkupyöräedun osuus työsuhdepyörän hankintahinnasta varusteineen saa olla enintään 4000 € (alv 24%). Voit myös hankkia tätä arvokkaamman pyörän työsuhdepyöräksi, mutta tällöin sinun tulee maksaa ylittävä osuus etukäteen hankintahinnan korotuksena GoByBikelle.

Työsuhdepyöräpakettiin voit sisällyttää kypärän, lukon, valot, nastarenkaat sekä pyörään kiinteästi kuuluvia varusteita, kuten esimerkiksi lokasuojat ja polkimet. Muita varusteita kuten mittareita, kenkiä, tai vaatteita ei voi sisällyttää pakettiin. Internettilauksissa voi kuitenkin valita vain pyörän.


4. Pyörän tilaaminen

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan pyörän, sovi pyöräpaketin sisällöstä ja hinnasta myyjän kanssa. Toimita rekisteröitymisen yhteydessä saamasi tilauskoodi sekä työntantajasi nimi ja yhteystietosi myyjälle. Myyjä toimittaa GoByBikelle tiedot sopimanne pyöräpaketin sisällöstä ja hinnasta.


5. Vuokrasopimus

Saatuamme myyjältä kaikki tarvittavat tiedot toimitamme sinulle ja työnantajallesi pyörän vuokrasopimuksen tarkistettavaksi ja sähköisesti allekirjoitettavaksi.

Ennen vuokrasopimuksen hyväksymistä tarkasta, että tiedot ovat oikein ja vastaavat myyjän kanssa sovittua.

Pyörän tilauksesta toimitukseen kestää yleensä 2-5 arkipäivää, mikäli pyörä on myyjällä valmiina varastossa.


6. Toimituksen hyväksyminen

Kun työnantajasi on allekirjoittanut sähköisen vuokrasopimuksen, annamme myyjälle luvan luovuttaa pyörän sinulle.

Saat sähköpostiisi valmiiksi odottamaan pyörän toimitusta linkin vuokrasopimuksen viimeistelyyn.

Kun pyöräsi on toimitettavissa, voit noutaa sen liikkeestä. Muista tarkistaa, että se vastaa sovittua ja hyväksy sähköpostissasi odottavan linkin kautta pyörän toimitus välittömästi.

Ilman tekemääsi toimitushyväksyntää emme voi maksaa laskua pyöräliikkeelle. Viivästyksestä koituneet kustannukset voidaan periä sinulta.

Hyväksy toimitus heti pyörän saatuasi!

Mikäli et löydä linkkiä toimituksen hyväksymiseksi sähköpostistasi, ota meihin välittömästi yhteyttä.


7. Lukon ja avainten rekisteröinti

Työsuhdepyöräsi varkausturva on voimassa vain, jos se on ollut lukittuna hyväksytyllä lukolla, jonka tiedot olet rekisteröinyt GoByBikelle etukäteen. Mikäli työsuhdepyöräsi varastetaan, sinun tulee pystyä toimittamaan kaikki rekisteröidyn lukon avaimet ja niiden tunnusten on täsmättävä ennalta rekisteröityihin tietoihin.

Muista rekisteröidä lukkosi!

Rekisteröi lukkosi tästä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä