Milloin saan työsuhdepyöräni?


1. Tilaukset suomalaisista pyöräliikkeistä

Annamme pyöräliikkeelle luovutusluvan, kun vuokrasopimus on hyväksytty ja allekirjoitettu sekä työntekijän, että työnantajan puolesta. Yleensä tähän menee 2-5 arkipäivää siitä, kun olemme vastaanottaneet pyörätilauksesi tiedot pyöräliikkeeltä.

Saat meiltä sähköpostilla tiedon, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu ja pyöräliikkeelle annettu lupa luovuttaa työsuhdepyöräsi. Tämän jälkeen voit sopia luovutuksesta tai toimituksesta suoraan pyöräliikkeen kanssa.

Luovutus vasta maksusuorituksen jälkeen?

Osa pyöräliikkeistä vaatii, että maksusuoritus näkyy heidän tilillään ennen pyörän luovutusta. Maksamme laskun aina mahdollisimman pian sen saatuamme, mutta laskutusprosessissa kuluu yleensä vähintään viikko. Pyöräliike osaa parhaiten kertoa sinulle heidän käytännöstään työsuhdepyörän luovuttamiseen liittyen.


2. Tilaukset verkkokaupoista

Maksamme tilauksen, kun vuokrasopimus on hyväksytty ja allekirjoitettu sekä työntekijän, että työnantajan puolesta. Yleensä tähän menee 2-5 arkipäivää siitä, kun olemme vastaanottaneet pyörätilauksesi tiedot.

Verkkokauppatoimitukset toimitetaan kaupan normaalien toimitusehtojen mukaisesti. Lähetämme sinulle tiedon tilauksen etenemisestä verkkokaupassa. Suurin osa kaupoista toimittaa seurantalinkin, jonka välitämme sinulle, kun tilaus on lähetetty.

Viiveitä nettitilausten toimituksissa

Suuressa osassa nettitilauksista on ollut merkittäviä viiveitä toimitusajoissa. Huomioithan siis, että nettikaupan antama toimitusaika on vain arvio ja se voi muuttua tilauksen jälkeen.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä