Työsuhdepyörän ottaminen huoltoon

Asiakas voi liikkeeseen tullessaan päättää vapaasti, haluaako hän maksaa pyörähuoltonsa itse suoraan, vai lähetetäänkö lasku GoByBikelle. Jos lasku lähetetään GoByBikelle, haemme asiakkaalta hyväksynnän laskulle ja huoltokustannusten perusteella asiakkaan vuokrasopimuksen kesto pitenee alkuperäisestä.

Lähtökohtaisesti GoByBike työsuhdepyörän huolto poikkeaa siis normaalista pyörähuollosta vain laskutuksen osalta. 


  • Kaikkiin GoByBiken työsuhdepyöriin kuuluu mahdollisuus huoltoon. GoByBike ei myöskään velvoita asiakasta suorittamaan mitään huoltoja, vaan asiakas voi päättää näistä vapaasti oman tarpeen mukaan.
  • Kun asiakas tuo GoByBike.fi työsuhdepyöränsä huoltoon, voitte sopia asiakkaan kanssa tarpeellisista huolloista suoraan.
  • Esittäkää asiakkaalle arvio huollon kustannuksista kuten normaalinkin pyörähuollon yhteydessä.
  • Kun huollot on tehty ja kustannukset ovat selvillä, lähettäkää meille lasku, josta selviää erittely tehdyistä toimenpiteistä (laskutusohjeet alla).
  • GoByBike ilmoittaa huollosta ja sen kustannuksista asiakkaalle ja maksamme laskun maksuehtojen mukaan.

Huom! Huollot ja niiden kustannukset hyväksytetään aina asiakkaalla GoByBiken toimesta erikseen. Jos huoltoihin sisältyy töitä, joista ei asiakkaan kanssa ole erikseen sovittu, on pyöräliikkeen selvitettävä asia asiakkaan kanssa suoraan. Jos asiakas reklamoi huollosta, pidätämme maksun, kunnes asia on selvitetty asiakkaan ja pyöräliikkeen välillä.

Jos asiakas on jo pyörää hankkiessaan sisällyttänyt pyöräliikkeestä suoraan ostettuja, ja hankinnan yhteydessä meiltä veloitettuja huoltoja, ei näistä tarvitse erikseen raportoida GoByBikelle.

Lähtökohtaisesti huoltoja ei ole rajoitettu ja kuluneet osat voidaan vaihtaa tarpeen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Kokonaan uusia työsuhdepyöräpakettiin aikaisemmin kuulumattomia osia ei kuitenkaan voi lisätä työsuhdepyörän huoltolaskuihin. Asiakkaan pyytämät uudet osat pyöräliike voi veloittaa asiakkaalta erikseen (esim. uudet lokasuojat, lisävarusteet, päivitykset nykyisiin osiin jne.).

Epäselvissä tapauksissa voitte aina olla yhteydessä meihin info@gobybike.fi.


Laskutusohjeet:


LASKUTUSTIEDOT:
Yritys: Gobybike Finland Oy (y-tunnus 3165688-9)

Verkkolaskuoperaattori: Maventa Oy
Verkkolaskuosoite: 003731656889
Välittäjätunnus (operaattorit): 003721291126

Sähköpostilasku: invoice-31656889@kollektor.fi

Viite: Asiakkaan nimi ja työnantaja
Maksuehto: 14 pv toimituksesta

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä