Itselaskutuspalvelu

Tavoitteemme GoByBikella on tehdä työsuhdepyörien myymisestä ja huoltamisesta teille niin helppoa kuin mahdollista. Olemme saaneet useammalta pyöräliikkeeltä palautetta kahdesta asiasta: laskutuksen raskaudesta sekä pitkistä maksuajoista.
Olemme julkaisseet ratkaisun, jolla laskuja ei enää tarvitse lähettää lainkaan ja saamme maksettua pyörät ja suoritetut huollot pankkitilillenne arkisin 24 tunnissa pyörän luovutuksesta asiakkaalle. Tämä uusi toimintamalli kulkee meillä nimellä GoByBike itselaskutus.

Suosittelemme ottamaan itselaskutuksen käyttöön kolmesta syystä

1)     säästätte laskutukseen tarvittavan ajan ja vaivan

2)     parhaimmillaan saatte maksun saman päivän aikana

3)     tästä ei seuraa ollenkaan ylimääräisiä kuluja

Miten GoByBike itselaskutus toimii?

Itselaskutus on verohallinnon hyväksymä menettely, jossa ostaja (Gobybike Finland Oy) laatii laskun myyjän puolesta. Kun ilmoitatte pyörän tai huollon luovutetuksi asiakkaalle GoByBike kumppaniportaalissa, niin me luomme laskun puolestanne kumppaniportaalin tietojen perusteella ja laitamme sen välittömästi maksuun.
Itselaskutettavat laskut maksetaan arkipäivisin kerran vuorokaudessa noin klo 13. Kaikki pyörät ja huollot, jotka on ilmoitettu luovutetuiksi kumppaniportaalissa ennen klo 11 ehtivät saman päivän maksuajoon. Parhaimmillaan saatte siis maksun luovutetusta pyörästä tilillenne muutamassa tunnissa.
Kun olemme maksaneet laskun, lähetämme teille (ja/tai suoraan kirjanpitoonne) laskutositteen sähköpostilla PDF-muodossa. Kirjanpidossa on helppo tehdä myyntikirjaus tositteen perusteella.

Mitä itselaskutuksen käynnistäminen vaatii?

Itselaskutusjärjestely vaatii sopimuksen myyjän ja ostajan välillä. Olemme laatineet valmiiksi yksinkertaisen sähköisen sopimuksen itselaskutusta varten. Sopimuksen allekirjoittajalla tulee olla yhtiön virallinen nimenkirjoitusoikeus.
Kun sopimus on allekirjoitettu, niin käynnistämme itselaskutuksen ja ilmoitamme tästä teille. Kaikki tämän jälkeen luovutetut pyörät ja huollot maksetaan automaattisesti itselaskutuksella eikä niistä tarvitse enää lähettää laskuja.

Itselaskutuksen ehdot

Lähetämme teille tarkemmat sopimusehdot, mikäli olette kiinnostuneita liittymään itselaskutuksen pariin.

Ehdoissa maksuehdoksi on kirjattu 7 päivää, jotta esimerkiksi mahdollisissa virhetilanteissa pystymme aina täyttämään sopimuksen ehdon. Lähtökohtaisesti laskut maksetaan kuitenkin aina viimeistään luovutusilmoitusta seuraavan arkipäivän aikana.

Itselaskutuksesta ei ylimääräisiä kuluja

Itselaskutettavista pyöristä eikä huolloista veloiteta mitään käsittelykuluja.

Ota yhteyttä, kerromme mielellään lisää!

Sähköposti: info@gobybike.fi
Puhelin: 09 74791200

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä