Mitä lisävarusteita voin sisällyttää pyöräpakettiin?

Polkupyöräetuun luetaan myös pyörään kiinteästi kuuluvat varusteet. Kiinteästi pyörään kuluvilla varusteilla tarkoitetaan polkupyörän perusvarusteita. Tällaisia ovat valot, lukitus, polkimet, nastarenkaat, lokasuojat, tavarateline, jalka/seisontatuki ja soittokello. Vaikka pyöräilykypärä ei ole polkupyörän varuste, luetaan työsuhdepyörän yhteydessä annettava kypärä kuitenkin polkupyöräetuun. Varusteet otetaan huomioon polkupyöräedun arvoa laskettaessa lisäämällä varusteiden arvo hankintahintaan.

Polkupyöräetuun ei lasketa muita kuin edellä mainittuja pyörään kiinteästi kuuluvia perusvarusteita. Esimerkiksi matka-, nopeus- ja tehomittari, juomapullo ja -teline, pyöräilykengät ja -vaatteet, sivulaukut, pumppu, peräkärry ja lastenistuin eivät ole pyörään kiinteästi kuuluvia varusteita.

Asennus- / Toimituskulut voi myös sisällyttää työsuhdepyöräpakettiin.

Huom! GoByBiken kautta tehtäviin nettitilauksiin ei voi sisällyttää muita varusteita kuin lukon (tämä tulee GoByBiken kautta ja toimitetaan eri lähetyksessä kuin pyörä). Poikkeuksina Canyon ja Halpahalli.fi, joista lisävarusteiden tilaaminen onnistuu nettilomakkeemme kautta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä