Pyörän myyminen GoByBikelle

1. Pyörän valinta

Asiakas tulee liikkeeseen ja valitsee vapaasti haluamansa pyörän varusteineen.


Polkupyöräetuun luetaan myös pyörään kiinteästi kuuluvat varusteet. Kiinteästi pyörään kuluvilla varusteilla tarkoitetaan polkupyörän perusvarusteita. Tällaisia ovat valot, lukitus, nastarenkaat, lokasuojat, tavarateline ja soittokello. Vaikka pyöräilykypärä ei ole polkupyörän varuste, luetaan työsuhdepyörän yhteydessä annettava kypärä kuitenkin polkupyöräetuun.


Polkupyöräetuun ei lasketa muita kuin edellä mainittuja pyörään kiinteästi kuuluvia perusvarusteita. Esimerkiksi seisontatuki, matka-, nopeus- ja tehomittari, juomapullo ja -teline, pyöräilykengät ja -vaatteet, sivulaukut, pumppu, peräkärry ja lastenistuin eivät ole pyörään kiinteästi kuuluvia varusteita.


2. Tilauslomakkeen täyttö GoByBikelle


Käykää täyttämässä KumppaniPortaalissamme tilauslomakkeeseen pyörän ja asiakkaan tiedot. Pyytäkää työntekijältä aina GoByBike käyttäjätunnus / tilauskoodi, niin tilauksen käsittely meillä nopeutuu. Työntekijä on saanut itselleen koodin sähköpostiin rekisteröidyttyään GoByBiken asiakkaaksi.

Teettähän tilauksen ja laskun aina koko pyöräpaketin hinnalle. Laskutamme hintakaton ylittävän osan asiakkaalta ja tilaus etenee, kun maksu kirjautuu tilillemme.

Jos tarvitsette apua Kumppaniportaalin käyttöönotossa, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme


3. Vahvistus työnantajalta


Saatuamme teiltä tilauksen tiedot, luomme asiakkaalle vuokrasopimuksen ja lähetämme sen asiakkaalle ja hänen työnantajalleen allekirjoitettavaksi. Yleensä allekirjoitusten saamiseen menee 1-3 arkipäivää.


4. Ilmoitus luovutusluvan myöntämisestä

Kun asiakas ja hänen työnantajansa ovat hyväksynyt hankinnan, lähetämme teille ilmoituksen luovutusluvan myöntämisestä. Tässä vaiheessa sitoudumme maksamaan pyörän laskun.


5. Pyörän luovutus asiakkaalle ja laskutus


Luovutusilmoituksen saatuanne voitte sopia luovutuksesta suoraan asiakkaan kanssa. Kun luovutatte pyörän asiakkaalle, ilmoitattehan tämän myös Kumppaniportaalissa luovututetuksi klikkaamalla napista "Ilmoita luovutetuksi", saatte tästä suoraan pyörän laskutustiedot. Maksuehtomme on lähtökohtaisesti 14pv pyörän luovuttamisesta asiakkaalle.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä