Sopimuskauteni on päättymäisillään - kuinka toimin?

Kun työsuhdepyöräsi vuokra-aika on päättymässä, voit...
  • lunastaa pyörän itsellesi 5 % hankintahinnasta.
  • palauttaa pyörän GoByBikelle.

Pyörän lunastaminen

Lähetämme sinulle ilmoituksen vuokrakautesi olevan päättymässä kaksi kuukautta (2 kk) ennen sen päättymistä. Saat meiltä automaattisesti loppulunastuslaskun noin kuukautta (1 kk) ennen vuokrakautesi päättymistä. Loppulunastussumma on aina 5 % pyörän hankintahinnasta ja näet summan myös vuokrasopimukseltasi.

Vähennämme mahdollisen käyttämättömän sopimuksellesi lisätyn huoltobudjettisi loppulunastushinnasta. Pyörä siirtyy omistukseesi lunastuslaskun maksettuasi. Lähetämme sinulle kirjallisen vahvistuksen pyörän omistusoikeuden muutoksesta, kun vuokrakautesi on päättynyt.


Jos lunastuslaskusi erääntyy, muistutamme sinua maksamaan laskusi muutaman päivän kuluessa. Ilmoitamme samalla työnantajalle, että vuokrakautesi jatkuu ennallaan, kunnes lasku on maksettu.

Pyörän huoltaminen ja käyttämätön huoltobudjetti

Jos haluat huollattaa pyörääsi hyödyntäen veroedun vuokrakauden aikana, huolto tulee tehdä vuokrakauden toiseksi viimeisen kuukauden aikana. Muistathan pyytää huoltoliikettä laskuttamaan huollon meiltä.

Voit lukea lisää pyörän huollattamisesta Pyörän huoltaminen -osion artikkeleistamme.

Pyörän palauttaminen

Jos haluat palauttaa pyörän GoByBikelle vuokrakauden päättyessä, ilmoitathan siitä meille saatuasi ilmoitusviestin kautesi päättymisestä.

Voit hankkia uuden työsuhdepyörän vuokrakauden päättyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä