Hur kan jag vårda min cykel?

Du kan vårda din cykel i vilken vårdaffär som helst under hyresavtalet. Vi i GoByBike ålägger inte cykelns vård. Vi ändo rekommenderar regelbundet vård, eftersom behörigt vårdad cykel är bekvämare och tryggare att använda. Ända krav för valet av vårdaffären är att affären kan belasta GoByBike för vård. Kom ihåg att försäkra detta innan du lämnar cykeln till vård, för att utan en vårdnota till GoByBike kan utförd vård inte beräknas till cykelförmånspaket.
Om du vill, kan du också betala själv för vården. I detta fall blir blir urpsungliga hyretiden inte längre och du kan lösa cykeln tidigare. Du kan också vårda cykeln själv.

1. Vårdar som en del av cykelpaket

Lättaste väg att inkludera vårdarna som en del av cykelförmån är, att arrangera samtidigt med försäljaren när man köper cykeln. Så kommer vårdarna automatiskt som en del av cykelns inköpspris och du kan vårda cykeln i affären som arrangerat.

2. Förutbestämt vårdbudjett

Vald vårdbudjett inkluderas så som det är till cykelns inköpspris när man fastställer hyretiden. Vårdbudjetten behöver inte användas på en gång och du kan välja den lämpligaste cykelaffären varje gång. Med vårdbudjetten inkluderandet av vård är lätt och du gynnas från cykelförmån också med vård. Enda kraven med vårdaffären är att affären måste kunna fakturera GoByBike från vårdarna.  

3. Vårdar utan vårdbudjett

Om du har inte fastställt en vårdbudjett eller din fastställda vårdbudjett är redan användt, kan du fortfarande vårda din tjänstecykel under hyretiden. Affären kan skicka oss notan av utförat vård, och på grund av förverkligade vårdbekostnader som utförd av affären förlängas tiden för hyresavtalen från ursprungliga tiden. Detta väg behöver du inte betala vårdar själv och du nyttjas av cykelförmån också genom vårdar.

Förlängningen av hyresavtalen beror på vårdens bekostnader och arbetsgivarens avtal. Du kan alltid fråga efter information av vårdbekostnadernas påverkan till hyretiden från vår kundtjänst.

Kom ihåg att ange ditt användarnam när du besöker cykelaffären.

4. Betala vårdet själv

Naturligtvis kan du alltid betala tjänstecykelns vårdarna också själv. I så fall har vårdarna ingen påverka till tjänstecykelns hyretid och du kan lösa cykeln tidigare.

5. Vårda cykeln själv

Du kan vårda din tjänstecykel själv. I så fall har vårdarna ingen påverka till din tjänstecykelns hyretid och du kan lösa cykeln till dig tidigare. 
Vänlige observera att självgenbomförda vårdar kan påverka cykelns garanti. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä