När får jag min tjänstecykel?


1. Beställningar från finska cykelaffärer

Cykelaffären får lov att överlämna cykeln åt dig när hyresavtalet är underskrivet och godkänt av både dig och din arbetsgivare, samt att den eventuella föröjningen av anskaffningspriset är betald. Vanligen tar detta 2-5 vardagar.

Du får e-post från oss när hyresavtalet är underskrivet av alla, och cykelaffären har fått lov att överlämna din tjänstecykel. Efter detta kan du komma överens om en noggrannare överlämnings- eller leveranstidpunkt direkt med affären.

Överlämning först efter att summan är betald åt affären? 

En del av affärerna kräver att Gobybike betalar cykelfakturan före de överlämnar cykeln. Vi betalar fakturan alltid så snabbt som möjligt, men på grund av fördröjningar i mottagande av fakturor samt bankfördröjningar kan det ta upp till en vecka att affären tagit emot pengarna. Det lönar sig att kolla med affären ifall det är OK att hämta cykeln genast då Gobybike ger lov åt affären att överlämna den.


2. Beställning från nätbutik

Vi betalar beställningen åt nätbutiken efter att både arbetsgivaren och arbetstagaren har skrivit under hyresavtalet. Efter detta dröjer det i genomsnitt två veckor tills du får cykeln, förutsatt att affären har cykeln färdigt i lager.

Beställningarna från nätbutikerna levereras enligt affärens vanliga vilkor. Vi håller dig uppdaterad om i vilket skede din beställning är, och vidaresänder diverse orderbekräftelser och leveransbekräftelser åt dig. Största delen av affärerna skickar i samband med leveransbekräftelsen en kod eller länk för att följa med leveransen. Vi skickar koden åt dig ifall nätbutiken förser oss med en.

Fördröjning i leveransen?

En stor del av nätbutikerna har haft märkbara fördröjningar i sina leveranstider. Lägg därför märke till att leveransdagen affären har gett endast är en uppskattning, och den kan ändras efter beställandet.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä