Mitä vahinko- ja varkausturva kattaa?

GoByBiken vuokrakohteet on vakuutettu äkillisten ja ennalta-arvaamattomien vahinkojen sekä varkauden varalle niiden senhetkisestä arvosta 4000 € asti. Varkaus- ja vahinkoturva on voimassa ulkomailla samoilla ehdoilla kuin Suomessakin.

Varkaus- ja vahinkoturvamme korvaamat vahingot:
  • Tahaton rikko: äkillisestä tai ennalta-arvaamattomasta tapahtumasta johtuva vuokrakohteen vahingoittuminen.
  • Tahaton menetys: äkillisestä tai ennalta-arvaamattomasta tapahtumasta johtuva vuokrakohteen vahingoittuminen siten, että pyörä on vahingon seurauksena korjauskelvoton.
  • Varkaus: lukitun vuokrakohteen menetys ilman käyttäjän suostumusta.

Korvaus on vuokrakohteen arvo ikävähennys (1 %/käyttökuukausi)  huomioiden. Hyvitys uuden pyörän hankintaan on aina korvauksen ja vahinkokuukauden välisen lunastushinnan välinen erotus. Lunastushinta katsotaan vahinkotapauksissa vuokrasopimukselta.

Esimerkki: Sopimusarvoltaan 4000 € pyörä varastetaan 12. vuokrakuukauden aikana.

Korvaus on 88 % * 4000 € = 3520 €.

Varkausturva on voimassa pyörän ollessa varkaushetkellä lukitussa tilassa ja/tai lukittuna vakuutusyhtiömme hyväksymällä lukolla. Lukon tulee olla rekisteröity meille etukäteen. Vakuutusyhtiömme tarvitsee sinulta korvaushakemuksen yhteydessä rikosilmoituksen sekä kuvan molemmista lukon avaimista. Murtojäljet tulee voida osoittaa hyväksytyllä lukolla lukitsemattoman pyörän tultua varastetuksi lukitusta tilasta.

Varkaus- ja vahinkoturvan käsittelykulu on 200 €. Laskutamme kulun työnantajalta ja työnantajasi voi käsitellä sen palkassasi käytänteensä mukaisesti.

Voit lukea lisää hintakaton ylittävän pyörän vakuutuskäytännöstä artikkelistamme Voiko pyörän hintakaton ylittävän osuuden vakuuttaa?

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä