Millä eri tavoilla voin huoltaa pyörääni?

Voit huoltaa GoByBike-työsuhdepyörääsi joustavasti haluamallasi tavalla.

Säästä huollossa veroedun kautta

Säästät myös huolloissa veroedun kautta, kun ne sisällytetään vuokrasopimukseesi. Veroedun saadaksesi pyöräliike laskuttaa huollon suoraan GoByBikelta joko pyörää hankittaessa tai teettäessäsi huollon kesken vuokrakauden.

1. Huoltojen lisääminen vuokrasopimukselle kesken sopimuskauden

Voit huollattaa pyörän haluamassasi huoltoliikkeessä kesken vuokrakauden.

Ota K-tunnus mukaan huoltoliikkeeseen ja pyydä huoltoliikettä laskuttamaan huolto GoByBikelta. Varmistathan aina ennen huollattamista, ettei työnantajasi ohjeistuksessa (esim. pyöräetupolitiikka) ole estettä huollon lisäämisestä sopimukselle.

Huoltoliikkeen laskutettua GoByBikea ilmoitamme huollon vaikutuksesta sopimuksesi pituuteen.

Huoltokulujen ylittäessä budjetin sopimusaika pitenee hinnaston mukaisesti. Pyöräsi vuokrasopimus pitenee vuokrakauden aikana toteutuneiden huoltokustannusten perusteella. Näin hyödynnät veroedun myös huoltojen osalta.

Jos et käytä koko huoltopakettiasi vuokra-aikana, käyttämätön summa vähennetään lunastuslaskultasi sopimuksen päättyessä.

Lue tarkemmat ohjeet pyöräsi viemisestä huoltoon artikkelistamme Kuinka huollatan pyöräni liikkeessä veroedun hyödyntäen?

Missä liikkeissä voin huollattaa työsuhdepyörääni?

Voit huollattaa työsuhdepyörääsi vuokrasopimuksen aikana vapaasti missä tahansa huoltoliikkeessä, kunhan liike voi laskuttaa huollon GoByBikelta.


2. Huollot osana alkuperäistä vuokrasopimusta

Huolloista sopiminen myyjäliikkeen kanssa pyörää hankittaessa on helpoin tapa sisällyttää huollot osaksi pyöräetua. Huollot tulevat automaattisesti osaksi pyöräpaketin hankintahintaa. Huomioithan, että pyörä tulee tällöin huoltaa liikkeessä, jonka kanssa huoltopaketista on sovittu. Voit huollattaa pyöräsi liikkeessä myös sopimusajan jälkeen eikä mahdollista käyttämätöntä huoltobudjettia vähennetä loppulaskultasi.

Ennen 4/2022 tehdyille sopimuksille on ollut mahdollista lisätä huoltobudjettia GoByBiken kautta myös vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Mahdollinen käyttämätön huoltobudjetti vähennetään lunastuslaskultasi.


3. Huoltojen maksaminen itse

Voit aina maksaa työsuhdepyöräsi huollot liikkeelle myös itse, jolloin huollolla ei ole vaikutusta työsuhdepyöräsi vuokra-aikaan. Toisaalta menetät huolloista saatavan veroedun.


4. Pyörän huoltaminen itse

Voit huoltaa työsuhdepyörääsi myös itse. Tekemäsi huollot eivät vaikuta vuokra-aikaasi. Huomioithan, että itse toteutetuilla huolloilla voi olla vaikutusta pyöräsi takuuseen ja ettet saa huollosta veroetua.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä