Voinko huollattaa työsuhdepyörääni?

Voit huollattaa työsuhdepyörääsi vapaasti vuokrasopimuksen aikana missä tahansa valitsemassasi huoltoliikkeessä. Me GoByBikella emme velvoita huoltamaan pyörää. Suosittelemme kuitenkin säännöllistä huoltoa, sillä asianmukaisesti huolletulla pyörällä on miellyttävämpi ja turvallisempi pyöräillä. Ainoa ehto huoltoliikkeen valinnalle on, että huoltoliikkeen tulee pystyä laskuttamaan huolloista GoByBikea.  Muista varmistaa tämä ennen kuin jätät pyörän huoltoon, sillä ilman GoByBikelle osoitettua huoltolaskua toteutettua huoltoa ei voi sisällyttää työsuhdepyöräpakettiin.

Halutessasi voit myös maksaa huollot itse, jolloin alkuperäinen vuokra-aikasi ei pitene ja pystyt lunastamaan pyörän itsellesi nopeammin. Voit myös huoltaa pyörän itse. 

1. Huollot osana pyöräpakettia

Helpoin tapa sisällyttää huollot osaksi pyöräetua on sopia huolloista pyörän hankinnan yhteydessä myyvän liikkeen kanssa. Näin huollot tulevat automaattisesti osaksi pyörän hankintahintaa ja voit huollattaa pyörää sovitun mukaisesti pyöräliikkeessä.

2. Ennalta määritetty huoltobudjetti

Valittu huoltobudjetti lisätään sellaisenaan pyörän hankintahintaan vuokra-aikaa määritettäessä. Huoltobudjettia ei tarvitse käyttää kerralla ja voit jokaisen huollon kohdalla valita sopivimman huoltoliikkeen. Huoltobudjetilla huoltojen sisällyttäminen on helppoa ja hyödyt pyöräedusta myös huoltojen osalta. Ainoa ehto huoltoliikkeen osalta on, että huoltoliikkeen tulee pystyä laskuttamaan huolloista GoByBikea.

3. Huollot ilman huoltobudjettia

Mikäli et ole vuokrasopimuksessa määrittänyt huoltobudjettia tai määrittämäsi huoltobudjetti on jo käytetty, voit edelleen huollattaa työsuhdepyörääsi vuokrasopimuksen aikana. Huoltoliike voi lähettää meille laskun tehdyistä huolloista ja toteutuneiden kumulatiivisten huoltokustannusten perusteella vuokrasopimuksen kesto pitenee alkuperäisestä. Näin sinun ei tarvitse itse maksaa huoltoja ja hyödyt pyöräedusta myös huoltojen osalta.

Vuokrasopimuksen keston pidentyminen riippuu huollon kustannuksista sekä työnantajasi sopimuksesta. Voit aina pyytää etukäteen tiedon huoltokustannuksen vaikutuksesta vuokra-aikaan asiakaspalvelustamme.

Muista ilmoittaa huollon yhteydessä käyttäjätunnuksesi pyöräliikkeeseen.

4. Maksa huollot itse

Voit aina maksaa työsuhdepyöräsi huollot myös itse. Tällöin huolloilla ei ole vaikutusta työsuhdepyöräsi vuokra-aikaan ja saat lunastaa pyörän itsellesi nopeammin.

5. Huolla pyörää itse

Voit huoltaa työsuhdepyörääsi itse. Tällöin huolloilla ei ole vaikutusta työsuhdepyöräsi vuokra-aikaan ja saat lunastaa pyörän itsellesi nopeammin. Huomioithan, että itse toteutetuilla huolloilla voi olla vaikutusta pyöräsi takuuseen.

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä Ota yhteyttä